Absoluut Gezond
Image default
Alternatief

Hijama Den Haag

Hijama

Het gebruik van hijama therapie, een eenvoudige procedure, draagt ​​bij aan de verbetering van de inhoud. In bepaalde kringen is Hijama-therapie, ook wel Wet Cupping genoemd, de geprefereerde methode om verschillende hulpmiddelen te behandelen. Bovendien gebruiken de chinezen over de hele wereld deze uitdrukking vaak. Het gebruik van zogenaamde “oud geneeskunde” aanbevolen als een manier om de mensen van de chinese oudheid te behandelen en te genezen.

Hijama 

Er wordt een vacuüm gevormd onder de huid met behulp van zuigkracht uit een beker, die gifstoffen naar de oppervlakte van de huid duwt waar ze kunnen worden geëvacueerd. Door het huidoppervlak te schrobben, worden gifstoffen uit het lichaam verwijderd, waardoor het goed kan functioneren (dat wil zeggen, kleine incisies).

Hijama

het vacuüm trekken van de overbelaste spieren zorgt ervoor dat de pijn verdwijnt, het heeft ongeveer hetzelfde effect als een massage. het zorgt voor een betere bloedsomloop en verlichting van pijn omringd het gebied waar de cupping heeft plaatsgevonden en het zorgt voor minder storende pijntjes in de spieren en weefsels.