Absoluut Gezond
Image default
Alternatief

Hoe weet ik of ik heldervoelend ben? – Zoma-opleidingen.nl

Sommige mensen zijn begaafd met een grotere gevoeligheid en slagen erin energetisch en spiritueel te communiceren met datgene waarvan de overgrote meerderheid zich niet bewust is.

De heldervoelend is in staat de ziel (de eigen ziel en die van andere mensen) duidelijk te zien en ziet de werkelijkheid vanuit een alomvattend gezichtspunt met een groter vermogen.

Heldervoelendheid en haar verantwoordelijkheden

Het mediamieke vermogen van de heldervoelend stelt hem of haar in staat wezens, voorwerpen en toekomstige gebeurtenissen met totale helderheid te zien op een grote fysieke of temporele afstand, waarbij hij of zij alleen het verstand gebruikt. Dit komt omdat de heldervoelend het fysieke vlak overstijgt en zich energetisch verbindt met het spirituele vlak.

Heldervoelendheid maakt het mogelijk duidelijk te zien wat aan de ogen ontsnapt, de fysieke werkelijkheid, men ziet met de ziel op een spiritueel niveau. Een enorme verantwoordelijkheid en een uitdagende levensopdracht, want de persoon heeft de functie om mensen die de gave niet kennen, te helpen de verschillende aspecten van hun leven te begrijpen.

Is het mogelijk om heldervoelend te worden?

Heldervoelendheid zit in ons allemaal. We worden allemaal geboren met het vermogen om de ziel en het spirituele vlak te zien. Maar naarmate de tijd verstrijkt, met ons traject in de fysieke wereld, verliezen we dit vermogen.

Om in contact te komen met heldervoelendheid is oefening nodig.

Oefeningen en gewoonten zoals yoga, tai chi chuan en meditatie zijn zeer krachtig om onze geest te openen en onze geest te verruimen voorbij de realiteit waarin we zijn ingebed.

Het lichaam, tempel van onze ziel, vraagt om zorg. En altijd vanwege onze drukke routine, de problemen die zich in ons leven voordoen en zelfs de angst die we hebben om het onbekende te benaderen, zorgen we niet goed voor ons fysieke lichaam en breiden we onze ziel niet uit.

Lichamelijke activiteiten en zelfkennis zijn essentieel voor jouw ontwikkeling en geestelijke groei. Het beoefenen van een religie, het bestuderen van een doctrine, is ook geldig.

Bron: Zoma Opleidingen