Absoluut Gezond
Image default
Alternatief

Waar een laser allemaal goed voor is…

 

 

Heb je oneffenheden in je huid, of ben je ontevreden over bepaalde littekens, vlekken of tattoos? Tegenwoordig kan dat heel eenvoudig worden opgelost met een laserbehandeling. In de esthetische wereld wordt een laser dan ook gezien als dé revolutionaire uitvinding. Het kan je huid weer helemaal doen stralen, en bijgevolg het gelaat en lichaam aanzienlijk verjongen. En dat op een vrijwel natuurlijke manier.

 

Laserontharing

Een welgekende behandeling waarbij een laser wordt gehanteerd, is de laserontharing. Bij deze methode van ontharen worden de haartjes tot in de wortel verhit, waardoor ze permanent verwijderd worden. Het is een populaire manier van ontharen, omdat de behandeling relatief zacht is. Bovendien verkleint een veilige laserontharing de kans op ingegroeide haartjes, wat voor veel mensen een vaak voorkomend probleem blijkt te zijn.

 

Weg met die tatoeage

Dacht je ooit dat het een goed idee was om die ene tattoo te laten zetten, maar krijg je er al maar meer spijt van? Dan hebben we goed nieuws! Een tattoo is namelijk, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, niet permanent. Met behulp van de Discovery Pico-laser wordt jouw tatoeage definitief verwijderd. Elke behandeling neemt zo’n 10 tot 20 minuten in beslag, en het aantal behandelingen is afhankelijk van de tattoo. Na gemiddeld 6 tot 8 sessies, met telkens een pauze van 6 weken, bekom je een uitstekend resultaat. Niet alleen voor het verwijderen van tatoeages is deze laser ideaal, ook wordt hij in cosmetische centra regelmatig gebruikt om onschadelijke pigmentvlekken weg te halen.

 

Een jonge uitstraling dankzij de Fraxel laser

Ziet je huid er beschadigd en verouderd uit? Een behandeling met de Fraxel laser kan hier in geen tijd verbetering inbrengen. De nauwkeurige laserstraal, die werkt met twee golflengtes dringt diep door tot in de diepere huidlagen en behandelt doeltreffend alle beschadigde huidcellen. De behandeling stimuleert hierdoor de regeneratie van de huidcellen, waardoor je opnieuw een jonge, egale en strakke teint krijgt. Door zijn doeltreffende werking is de Fraxel laser inzetbaar voor heel wat huidoneffenheden. Denk maar aan littekens, pigmentvlekken, mee-eters, huidverslapping, rimpels, donkere kringen…

 

De laserspecialisten van Lazeo

Een goede laserbehandeling vraagt om voldoende kennis en professionaliteit. Lazeo De nieuwste innovatieve (laser)behandelingen van Lazeo voldoen ontgetwijfeld aan de wensen en noden van hun patiënten. Bovendien voldoen alle klinieken aan de hoogste normen op vlak van patiëntveiligheid. De centra zijn modern ingericht, met de nieuwste technologieën en een optimaal comfort. Bovendien zijn alle artsen getraind en hooggekwalificeerd, met een ultra-gepersonaliseerde aanpak per patiënt. Als je op zoek bent naar een professional voor jouw laserbehandeling, dan is Lazeo een uitstekende keuze.