Absoluut Gezond
Image default
Alternatief

Waarom een personal trainer geen overbodige luxe is

Een personal trainer, het klinkt voor sommige mensen als een luxe. Maar dat is het eigenlijk niet. Het is zelfs misschien goedkoper dan doorgaan zoals je dat nu doet. Wil jij wat aan je levensstijl doen, door bijvoorbeeld te gaan afvallen? Check dan deze redenen om het eens met een personal trainer te proberen.

Andere tijden

We leven in andere tijden. Het is zo dat in de huidige maatschappij het erg gemakkelijk is gemaakt om een ongezonde levensstijl aan te houden. Ongezond eten kun je bestellen met een druk op de knop, er zijn veel cafetaria’s binnen handbereik, ongezond eten is vaak goedkoper dan gezond eten, veel mensen hebben een auto en het vele beeldscherm gebruik, zorgt nu niet direct altijd voor meer beweging. Integendeel.

Al deze verleidingen zorgen ervoor dat het moeilijker is, dan pak hem beet 20 jaar geleden, om een gezonde levensstijl aan te houden. Het is moeilijker, maar niet onmogelijk. Laat je dus ook niet kisten, want is wel mogelijk. Het kost alleen soms meer moeite en een personal trainer kan je dan net dat extra zetje geven.

Wat kost een personal trainer

Wat kost een personal trainer, vragen veel mensen zich af. Wat een personal trainer kost, hangt af van verschillende zaken, zoals:

  • Kwaliteit en ervaring van de training.
  • Vakgebieden waarin de personal trainer is gespecialiseerd.
  • Hoelang duurt de training?
  • Met hoeveel mensen doe je de training?

De winst

Je kunt wel in kosten denken bij een personal trainer, maar denk ook eens aan de winst. Wellicht ben je minder geld kwijt aan fastfood, pak je vaker de fiets in plaats van de auto, ben je fitter en zit je beter in je vel. Als je fitter bent en beter in je vel zit, kan dat nog veel meer opleveren. Misschien heb je zo ook meer energie om bijvoorbeeld een nieuwe hobby of studie op te pakken of ze ervaren je als een leukere partner, ouder, etc. Dat is heel veel winst. Dus denk niet alleen ‘wat kost een personal trainer’. Denk vooral ook: wat win ik met een personal trainer.

https://www.fitintwente.nl/wat-kost-een-personal-trainer/