Absoluut Gezond
Image default
Tandheelkunde

Een gezonde praktijk begint bij schoon water en stralingsveiligheid

Bij het runnen van een mondzorgpraktijk zijn er twee cruciale aspecten waar u altijd rekening mee moet houden: de kwaliteit van het water en de veiligheid van straling. All Dent begrijpt het belang van deze factoren en biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw praktijk voldoet aan de hoogste normen.

Stralingsveiligheid met All Dent

Het gebruik van röntgenapparatuur in een mondzorgpraktijk is onvermijdelijk, maar het is van het grootste belang om ervoor te zorgen dat de stralingsdoses voldoen aan wettelijke voorschriften om de gezondheid van patiënten en medewerkers te beschermen. All Dent staat paraat om u te helpen bij het voldoen aan deze eisen. Wij voeren de nodige röntgenmetingen uit, stellen een gedegen risicoanalyse op en documenteren alles in het KEW-dossier (kernenergiewetsdossier). Op deze manier zorgt u ervoor dat uw praktijk volledig in overeenstemming is met de wettelijke voorschriften en richtlijnen. Voor meer informatie kunt u terecht op Alldent Veenendaal

Schoon water is van vitaal belang

Het waarborgen van de waterkwaliteit in uw mondzorgpraktijk is van levensbelang om de gezondheidsrisico’s voor zowel uw patiënten als uw medewerkers te minimaliseren. Volgens de wetgeving moet de waterkwaliteit halfjaarlijks worden getest. All Dent heeft de expertise en samenwerking met Dental WaterTest om deze essentiële metingen voor u uit te voeren. Dental WaterTest is volledig geaccrediteerd en zorgt voor alles, van testen tot rapporteren, zodat u zeker kunt zijn van de hoogste normen in waterkwaliteit binnen uw praktijk.

Samenwerking met All Dent: Uw succes is ons doel

Of u nu een kleine of grote praktijk heeft, uw tevredenheid is onze prioriteit. We moedigen feedback aan om onszelf constant te verbeteren en onze dienstverlening te optimaliseren. Als u meer wilt weten over hoe All Dent uw praktijk kan ondersteunen met stralingsveiligheid en waterkwaliteit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0318 – 50 90 60 voor gedetailleerde informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen in onze showrooms in Veenendaal of Groningen. U kunt ook ons contactformulier invullen op  om direct in contact te komen met onze deskundige medewerkers. Wij staan klaar om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen en u te helpen bij het leveren van de beste zorg aan uw patiënten.