Absoluut Gezond
Image default
Tandheelkunde

Persoonlijke mondzorg in Amsterdam Zuid

Mondzorg is meer dan alleen het verhelpen van klachten. Iedereen weet wel dat een tandarts “gaatjes vult”. Maar goede mondzorg is veel meer dan dat. Een belangrijk onderdeel van onze zorg is juist het voorkomen van klachten. Door regelmatige controles en preventieve maatregelen, kunnen we veel schade aan uw gebit voorkomen.

Door de controles te combineren met goede hygiëne en gericht onderhoud van uw gebit, blijft uw gebit in goede staat. Wij helpen u dan ook graag met het reinigen van uw gebit, om bacteriën geen kans te geven. Dit kan bijvoorbeeld via onze mondhygiënisten.

Daarnaast kunnen we kleine problemen in een vroeg stadium detecteren en oplossen. Hiermee zorgen we ervoor dat dit geen grote problemen worden waarvoor grotere ingrepen nodig zijn.

Mocht het zo zijn dat dit wel nodig is, dan zorgen wij ervoor dat wij u op die manier helpen dat u hier zo min mogelijk last van heeft. We kiezen altijd voor die behandeling, die zo veel mogelijk van uw eigen gebit bewaart. Dat betekent in sommige gevallen dat de behandeling lastiger is, maar het resultaat is mooier en duurzamer!

Door ten slot ook nog eens uw tanden te polijsten of te bleken, heeft u niet alleen een gezond gebit. U heeft ook een prachtige witte glimlach. Onze praktijk kan u dus helpen met zowel gezonde tanden als met mooie tanden. Functionaliteit en uitstraling gaan dan hand in hand.

Met een historie van meer dan 40 jaar in Amsterdam. Van de Prinses Irenestraat tot aan de Apollolaan en nu aan de Willemsparkweg, zijn wij diep geworteld in Amsterdam Zuid. Wij helpen u dan ook graag in het vertrouwde Amsterdam Zuid.

Dat betekent hoogwaardige zorg met de nieuwste technieken en apparatuur, maar wel op een persoonlijke manier. Wij U bent welkom in onze praktijk in Amsterdam-Zuid. Ons team van specialisten staat voor u klaar.

 

https://dijkstradewet.nl/