Absoluut Gezond
Image default
Tandheelkunde

Waarom is er een Poolse tandarts in Den Haag?

Wist jij dat er een tandarts is in Den Haag die Pools spreekt en zijn praktijk openstelt voor Polen die in Den Haag en omstreken wonen? Dat er een Poolse tandarts is in Den Haag is niet eens zo heel gek aangezien er veel Polen wonen in de Hofstad. Den Haag is zelfs de Poolse hoofdstad van Nederland. Het aantal Polen in Nederland is in korte tijd uitzonderlijk hard gegroeid, blijkt uit cijfers van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Ongeveer 7,5% van het aantal Polen in Nederland woont en werkt in Den Haag.

In Den Haag staat ook de ambassade van de Republiek Polen, aan de Alexanderstraat 25 te ‘s-Gravenhage.

Polen voelen zich thuis in Den Haag

Het merendeel van de Polen woont in het Haagse Laakkwartier. Hier zijn een Poolse supermarkt, een Poolse parochie en slijterijen vol Poolse drank gevestigd. De wijk vormt een ideale springplank én een veilige thuishaven voor de Oost-Europese migranten. De landgenoten maken graag een praatje met elkaar en helpen elkaar wanneer het nodig is.

Naar een Pools sprekende tandarts in Den Haag

Omdat er zoveel Polen wonen in Den Haag is het niet verwonderlijk dat er een Poolse tandarts werkzaam is in de stad. De Polen kunnen een afspraak maken met deze Poolse tandarts in Den Haag voor de halfjaarlijkse controle. Het is begrijpelijk dat Poolse mensen liever niet naar een Nederlandse tandarts in Den Haag willen gaan vanwege het taal- en cultuurverschil. Bij een Poolse tandarts kunnen ze in hun eigen taal aangeven of ze pijntjes voelen in hun gebit. Bovendien kan de tandarts aangeven of een verdere behandeling noodzakelijk is en duidelijke informatie meegeven hoe ze hun gebit gezond kunnen houden.

Poolse tandarts in Den Haag

Bij een Polski dentysta w Haga voelt de sfeer aan als in Polen en ervaar je dat fijne Poolse familiegevoel. De tandartsen en andere tandheelkundige specialisten heten de Polen welkom in de praktijk en stellen ze op hun gemak. De mens staan altijd centraal bij een tandarts, hij of zij luistert naar de wensen van de cliënt. Een Poolse man of vrouw kan met zijn of haar hele gezin naar de Poolse tandarts in Den Haag. Ook de gebitten van Poolse kinderen horen elk half jaar gecontroleerd te worden door een Poolse kindertandarts. De Poolse tandarts in Den Haag verzorgt complete mondzorg voor het hele gezin!

https://www.artofteeth.nl/