Absoluut Gezond
Image default
Veroudering

Snelle maaltijden voor drukke mensen

Veel mensen zijn druk met of hun werk of met school. Dit betekent dat er vaak ’s avonds weinig tijd meer is om een hele maaltijd op te dienen. Toch denken veel mensen dat een snelle maaltijd een vieze maaltijd moet betekenen. Dit is helemaal niet waar, er zijn tegenwoordig erg veel opties voor mensen die niet veel tijd hebben om toch een heerlijke maaltijd op te dienen! Lees de onderstaande maaltijdtips om voor jezelf een heerlijke maaltijd op te dienen binnen nog geen twintig minuten!

Een-pot

Het concept van alles in een-pot te koken komt vanuit Amerika! Zo heb je tegenwoordig veel makkelijke recepten waarbij je eerst spaghetti in een pot kookt en hierna saus en groente toevoegt. Dit is super lekker, snel en het geeft ook nog eens amper afwas. Zo kun je een pasta Carbonara of een pasta spinazie binnen no time op tafel hebben staan.

Asperges

Je zult misschien denken dat asperges koken veel tijd vergt en erg moeilijk is. Maar tegenwoordig is asperges koken in de magnetron ook super makkelijk. Asperges koken in de magnetron duurt nog geen vijf minuten en smaken net zo goed als asperges die je kookt in een pan. Je kunt deze gemakkelijk bij je lokale supermarkt halen als de asperges in het seizoen zijn.

Magnetron maaltijden

Je zult misschien nu schrikken en een beetje walgen van het idee dat je weer magnetron maaltijden moet gaan opwarmen. Een paar jaar geleden zou je niet fout zitten, maar tegenwoordig heb je erg veel verse magnetron maaltijden voor een goede prijs die ook nog eens super lekker smaken. Zo biedt de Albert Heijn een gigantische selectie aan de meest lekkere en verse maaltijden die binnen nog geen tien minuten op tafel staan. Zo kun je luxe genieten van een snelle maaltijd!

https://aspergeskoken.info/asperges-koken-magnetron/