Absoluut Gezond
Image default
Diensten

Lash lift voor mooie lange wimpers.

Lash lift voor mooie lange wimpers.

Iedere vrouw droomt wel van mooie lange wimpers die de ogen beter accentueren en mooier tot zijn uiting brengen. Om deze mooie lange, volle en sprekende ogen te hebben, gebruiken vrouwen wel dagelijks mascara of ze laten wimper extensions plaatsen. Het is gebleken dat al deze opties wel heel mooi zijn, maar ook wel schadelijk zijn voor je natuurlijke wimpers. Zo kun je een mascara gebruiken die je ogen irriteren met het gevolg dat een paar wimpers afvallen of je laat wimper extensions plaatsen waarbij er een paar wimpers worden meegenomen bij het verwijderen hiervan. Gelukkig kan dit alles tot het verleden behoren want met de nieuwe technologie kun je met een lashlift je natuurlijke wimpers liften en laten krullen, waardoor de volle potentie aan lengte van je natuurlijke wimpers zichtbaar wordt gemaakt. Met deze techniek kan je elke morgen en middag tijd besparen want je hoeft geen mascara meer aan te brengen voordat je uit huis gaat. Deze techniek is bestemd voor alle dames die mooie, lange wimpers willen zonder dat ze mascara of valse wimpers hoeven te plaatsen.

Hoe werkt een lashlift?

De resultaten van een lashlift kunnen vergeleken worden met de resultaten van een mascara in combinatie met een wimper krultang. Het verschil is wel dat de wimpers worden gelift zonder het gebruik van een wimper krultang of rollers waardoor deze behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Voordat je naar de salon gaat om je wimpers te liften dien je ervoor te zorgen dat je geen oogmake-up op hebt, want dat kan een negatief resultaat opleveren.

Er worden siliconen pads geplaatst op de oogleden voor de lashlift behandeling. Met het gebruik van een speciale vloeistof wordt ieder wimper haartje zorgvuldig geplaatst over deze siliconen pads, zodat het gekrulde wimper effect gecreëerd kan worden. Om de wimpers te liften en natuurlijk in model te houden wordt er vanaf de wortel een fixeergel aangebracht over de wimpers. Na deze behandeling kan je de deur uit met prachtige gekrulde natuurlijke wimpers die bijna geen verzorging meer nodig hebben.

Wat zijn de voordelen van wimpers liften?

De lash lift behandeling wordt ook wel gecombineerd met het verven van de wimpers, waardoor je voor een lange periode geen mascara meer hoeft te gebruiken, dus je wimpers hebben minder verzorging nodig.

Verder heeft deze behandeling het voordeel dat je natuurlijke gekrulde wimpers hebt voor zes tot acht weken zonder je wimpers te beschadigen met een wimper krultang.
Deze wimper lift behandeling is niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers, maar geeft je ogen een betere uitstraling. Je hoeft je na deze behandeling geen zorgen te maken dat het zal vervagen na het douchen, zweten, tranen, zwemmen of slapen. Het is wel een regel dat de wimpers tot 24 uur na de behandeling niet nat mogen worden, want dat kan wel ervoor zorgen dat het resultaat van je mooie lange wimpers sneller zullen verdwijnen. Wimpers liften duurt ongeveer vijf tot zes uren, maar daarna is iedere vrouw blij met het mooi resultaat.

https://droomwimpers.nl