Absoluut Gezond
Image default
Fitness

De voordelen van een personal trainer

Het lijkt soms zo decadent. Maar, dat is het eigenlijk helemaal niet. Een personal trainer is allang niet meer voorbehouden aan de elite. Personal trainers zijn er niet alleen voor topsporters en voor celebrity’s. Het is juist ook voor jou! Een personal trainer kan je ook veel meer geven, dan dat een sportabonnement dat kan doen.

Eigen trainingsschema

Met een personal trainer, heb je een eigen trainingsschema. Precies afgestemd op wat jouw doel is en wat jij daarvoor nodig hebt om dat doel te behalen. Er zijn namelijk zoveel verschillende doelen. De één wil afvallen, een ander wil er strakker uitzien en weer een ander wil meer energie hebben. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Met een eigen trainingsschema train je super doelgericht. Zo blijf je veel beter gemotiveerd. Want, door doelgericht te trainen, ga je ook eerder resultaat zien en ervaren. Dat is nog altijd de beste motivatie.

Door jouw dip

Het voordeel van persoonlijke training is, dat een personal trainer zorgt voor een extra paar ogen. Ogen op jou gericht, om jouw doel voor ogen te houden. Heb je een dip? Dan herkent jouw personal trainer dit vast bij jou. Bovendien zal hij of zij ook helpen achterhalen wat de triggers zijn voor jou, om een dip te krijgen. Als je alleen sport gaat het namelijk op het moment dat er een dip komt vaak mis.

Natuurlijk moet je het altijd zelf doen. Alleen is met een personal trainer de kans groter, dat je jezelf tijdens de dip tegenkomt en er vervolgens doorheen gaat. In plaats van dat je dan bij de pakken neer gaat zitten.

Train zonder drempels: persoonlijke training Rotterdam

Het is belangrijk om jouw training in de buurt te doen. Woon je in Rotterdam? Volg dan ook persoonlijke training Rotterdam. Volg je toch geen training Rotterdam, maar een stuk verderop? Dan heb je veel meer kans dat na een aantal sessies, de reistijd op gaat breken. Dat is slecht voor jouw motivatie. Het is dus belangrijk voor jouw motivatie om jouw omgeving zo in te richten, dat sporten voor jou zo min mogelijk drempels heeft.

Kortom? Woon je in Rotterdam? Volg dan ook jouw persoonlijke training Rotterdam.

https://trainervinden.nl/trainers/rotterdam