Absoluut Gezond
Image default
Gewichtsverlies

Afvallen met cryolipolyse en infrarood therapie

Wil je afvallen of juist sneller herstellen? Bezoek dan eens CryoSalon Min110 in Noordwijk. Je kan hier kiezen uit diverse behandelingen ter behoeve van de gezondheid. Middels infrarood- en cryotherapie worden natuurlijke processen geactiveerd, zoals herstel van spierweefsel, afvoer van vet weefsel en aanmaak van collageen.

De behandelingen zijn ook in bijvoorbeeld een ‘warm en koud’ arrangement te boeken, waarbij verschillende therapieën worden gecombineerd voor maximaal resultaat. Zo kan je tot wel 30% vet verliezen met een koude- en warmetherapie kuur van Min110. Deze bestaat uit een Cryolipolyse behandeling, Infrarood therapie en een portie Kickbooster afslankserum.

Afvallen met cryolipolyse

Wanneer je wilt afvallen met cryolipolyse ga je doelgericht aan de slag. Met de cryolipolyse kies je namelijk probleemzones, zoals de dijen, heupen, buik, billen, armen of (mannelijke) borst. Hierbij behaal je binnen 1 tot 3 behandelingen vaak al het gewenste resultaat, waarmee deze methode super effectief is.

Maar wat is cryolipolyse nou eigenlijk? Bij cryolipolyse plaatst de specialist ‘gelpads’ op het lichaam, waarna de lichaam met vacuümtechnologie het huidweefsel optilt. In combinatie met een lage temperatuur wekt de behandeling kleine ontstekingen op, waarna de vetcellen in het lichaam langzaam ‘afsterven’. Vervolgens voert het lichaam de dode vetcellen op natuurlijke wijze af, wat ongeveer 8 tot 12 weken duurt.

Afvallen met infrarood therapie

Ook afvallen met infrarood therapie is mogelijk met de AVI-Slim cabine bij Min110. De lange golf infraroodstralen zijn optimaal geplaatst voor het lichaam en zorgen in combinatie met toermalijn stenen voor diverse voordelen. Denk aan ontgifting en een gestimuleerd bloedcirculatie naar spieren en weefsels die onder training een metabole stimulatie activeren. Deze metabole stimulatie leidt tot een verhoogd calorieverbruik; 800 kcal in 40 minuten.

Bijkomende effecten vloeien voort uit de combinatie van infrarood en de 599 toermalijn en germanium stenen. Op natuurlijke wijze wekt de machine negatieve ionen op die bloedcircuilatie stimuleren, stress verminderen, alertheid bevorderen en het immunsysteem verbeterd. Deze effecten zijn aangetoond in een onderzoek van het Niwa institute for immunology in Japan.

Kom langs of maak afspraak!

Ook afvallen met cryolipolyse of infrarood therapie? Kom langs bij CryoSalon Min110 in Noordwijk. In een kort gesprek bepalen we de doelstellingen en geschikte behandelingen, zodat je direct en effectief aan de slag gaat.

 

https://min110.nl/topics