Absoluut Gezond
Image default
Gewichtsverlies

Verschillende gezonde keuzes voor eten bestellen

Iedereen heeft het weleens gedaan: ‘’eten bestellen’’. In elk uithoekje van ons land is het tegenwoordig mogelijk om een maaltijd te laten bezorgen, en vaak in redelijk korte termijn ook nog. Vaak zijn dit wel snelle maaltijden die lang niet altijd even gezond zijn. Bijvoorbeeld een pizza of een hamburger zijn een van de meest voorkomende bestelde maaltijden. Gelukkig zijn er ook gezonde alternatieven beschikbaar, en enkele voorbeelden hiervan hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij gewoon genieten van het gemak dat eten bestellen met zich meebrengt, maar achteraf niet het schuldgevoel hebt dat je een slechte maaltijd naar binnen hebt gewerkt.

Poké bowl

De basis van een poké bowl is rijst, een gezond product. In rijst zitten vooral veel koolhydraten dus het is slim om hier veel van te eten als je veel energie wil. Bovenop die basis komen toppings die bestaan uit verse groente, fruit, vis, vlees of vleesvervangers. Dit zijn allemaal verse producten vaak wat altijd gezonder is dan voorgemaakt ingrediënten uit bijvoorbeeld een pakje of zakje. Vandaar dat een poké bowl als gezond beschouwd kan worden.

Tapas

Een grote trend op het gebied van eten bestellen is het bestellen van Tapas. Sowieso is tapas een erg populaire maaltijd geworden de laatste jaren en is de trend uit Spanje flink over komen waaien naar Nederland. Op sites zoalshttps://tapas-catering.nl/ is het mogelijk om verschillende soorten tapas gerechten bestellen die allemaal verschillende gerechtjes bevatten. De gerechtjes kun je ook zelf samenstellen zodat je bijvoorbeeld het ongezonde gefrituurde kip kan laten staan en in plaats daarvan kan gaan voor een frisse Griekse salade. Zo creëer jij je eigen gewenste gezonde tapas maaltijd. Niet voor niets dus dat tapas bestellen de laatste jaren erg gestegen is in populariteit,