Absoluut Gezond
Image default
Geneeskunde

Relatiegeschenken voor de zorg

De gezondheidszorg is een brede branche waarin alle zorg gerelateerde organisaties vallen. Denk dan aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg, tandartsen, fysiotherapeuten en nog veel meer.

Bedrijven en organisaties in de gezondheidszorg hebben meerdere redenen om relatiegeschenken weg te geven aan hun medewerkers of patiënten. Wij noemen hieronder de meest voorkomende momenten om iets weg te geven.

  1. Als dank naar de medewerkers in de zorg. Uw medewerkers staan dag en nacht voor uw organisatie klaar en u wilt ze iets leuks geven, als opsteker voor hun harde werken. Een relatiegeschenk is dan een mooi gebaar. Door uw naam erop te zetten zal de medewerker altijd herinnerd blijven aan uw bijzondere geste.
  2. Bij een evenement of bijeenkomst. Denk dan aan open dagen, jubilea, medisch congres of een beurs. U kunt uw instelling of organisatie voor het voetlicht brengen en promoten door de bezoekers een leuk geschenkje mee te geven. U valt op, onderscheidt zich van de anderen en geeft de bezoeker een goed gevoel door ze een cadeautje aan te bieden. Daarnaast werkt u aan uw naamsbekendheid als u de weggevers bedrukt met uw naam of logo.
  3. In uw praktijk cliënten iets meegeven. In uw praktijk zullen dagelijks vele mensen komen en gaan. Naast het geven van de beste zorg kunt u ook voor een beetje afleiding zorgen door de cliënten en patiënten iets kleins mee te geven. Zeker bij kinderen zal dit zorgen voor een lach op hun gezicht en de nodige afleiding.

Op zoek naar meer manieren om uw bedrijf of organisatie te promoten? We hebben in ons assortiment heel veel artikelen die
passen bij een zorg gevende organisaties. Wat te denken van pleisters in cassette, lippenbalsem, spelletjes, vochtige doekjes, handgel, tasjes, bidons
en nog veel meer.

Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee over de producten en mogelijkheden om uw organisatie nog meer te laten opvallen en waardoor u nog meer patiënten van dienst kunt zijn.

Kijk voor al onze artikelen op onze website www.relatiegeschenk4you.nl.

 

https://www.relatiegeschenk4you.nl/