Absoluut Gezond
Image default
Gewichtsverlies

Nieuw afslankmiddel van PRIMA: werkt het echt?

Afvallen met het wondermiddel van PRIMA?

We hopen allemaal op een wondermiddel waarmee we snel afvallen. Maar snel afslanken is en blijft een fabeltje. Hoewel er afslankmiddelen bestaan die echt werken, mag je er geen mirakels van verwachten.

Door simpelweg dagelijks wat naar binnen te slikken, ga je heus niet 10kg op 1 week verliezen. Beweert een producent dat wel, dan mag je er zeker van zijn dat dit gewoon wat marketing geroep is. Iets wat Prima bijvoorbeeld doet.

 

Is afvallen met PRIMA gevaarlijk?

Hoewel de ingrediënten in de PRIMApillen niet gevaarlijk zijn op zich, hebben we geen idee van de betrouwbaarheid. Het middel is niet goedgekeurd door alle instanties dus het is wat vingerdik kijken hoe het nu precies zit met dit middel.

In ieder geval raden we je aan om er zeer voorzichtig mee om te gaan. Best contacteer je eerst een arts om na te gaan of dit middel wel veilig is voor gebruik voor jou. In de meeste gevallen zal de arts dan ook een ander medicijn om af te vallen aanbevelen. Een middel dat wel degelijk is onderzocht en veilig is voor gebruik.

 

Hoeveel kun je afvallen met PRIMA?

Hoeveel je precies kunt afvallen is lastig te zeggen. Veel hangt daarbij af van je huidige situatie. Iemand met heel erg veel overgewicht zal sneller (veel) afvallen dan iemand met weinig overgewicht. Bovendien hangt ook veel af van je levensstijl. Sport je voldoende? Eet je gezond? Allemaal factoren die helpen bij gewichtsverlies. Lees hier tips om in beweging te blijven.

Aangezien de werking van PRIMA niet is bewezen, kan het dus best zijn dat je helemaal niets afvalt en misschien zelf bijkomt. 

 

Zijn er betere alternatieven voor PRIMA?

Ja, die zijn er zeker! Kijk maar eens naar bewezen middelen zoals PhenQ. Een snelle google check en je zult zien dat er veel positieve ervaringen zijn met dit middel. Bovendien is de werking ervan ook echt bewezen, wat niet kan gezegd worden van bijvoorbeeld PRIMA.

 

https://fitnesswereld.expertpagina.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende gezonde keuzes voor eten bestellen

Twee tips voor afvallen op een gezonde manier

Symptomen van insulineresistentie – Heb jij ze ook?