Absoluut Gezond
Image default
Voeding

De 3-daagse detox kuur van Juice Heroes

De 3-daagse detox kuur van Juice Heroes

 

Wil je graag een gezondere levensstijl gaan leven en spreekt een detox kuur jou wel aan? Zeker doen! Bij Juice Heroes bieden we detox kuren aan. Probeer ons 3-daagse detox kuur pakket om jouw gezonde levensstijl een boost te geven. Je kan dit pakket eenmalig of maandelijks aanvragen. 

 

De 3-daagse detox kuur van Juice Heroes is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier te sap vasten. Onze detox kuren zijn met zorg samengesteld door onze voedingsdeskundige voor optimale voedingswaarde en smaakbeleving. Gedurende de 3-daagse detox kuur drink je de hoogste kwaliteit sappen van 10 kg groente en fruit. Het pakket bestaat uit 18 juices (250 ml) en 3 juice shots (75 ml). Met deze sappen krijg je de grote hoeveelheid voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen die van van nature aanwezig zijn in groente en fruit. Door het sap vasten boost je je weerstand en je algehele gezondheid, daarnaast krijgt je spijsvertering ook een pauze. Bij het sap vasten laat je ook je ongezonde gewoontes zoals alcohol, roken en koffie achterwegen. 

 

Bij het sap vasten vervang je de normale eetgewoontes met de detox kuur sappen. Doordat je niet eet en alleen maar vloeistof drinkt, krijg je minder calorieën binnen dan normaal en zal je gewicht verliezen. Naast de sappen raden we je het wel aan om water/ kruidenthee te blijven drinken. Water helpt namelijk met het afvoeren van de schadelijke stoffen uit je lichaam. Wij raden daarom aan om per dag 2 tot 4 liter water/ kruidenthee te drinken. 

 

Als je de 3-daagse detox kuur van Juice Heroes besteld krijg je 18 juices en 3 juice shots thuis geleverd. Ook zit er een handleiding bij. Deze handleiding geeft meer informatie over hoe je je kan voorbereiden op een detox kuur, wat je kan verwachten van de detox kuur en hoe je je normale eetpatroon weer opbouwt na afloop van de detox kuur. We hebben een speciale detox kuur voor zowel beginners als ervaren detox kuur gebruikers. 

 

De inhoud bestaat uit verschillende smaken sappen. Zo hebben we de smaken ananas, spinazie, boerenkool, watermeloen, biet en bleekselderij die er per smaak drie keer inzitten. De shots zitten er ook per smaak 3 keer in en zijn er in de smaken gember shot, kurkuma shot en granaatappel shot. Meer over de ingrediënten kan je vinden op de website. 

 

Wil jij graag je gezondheid versterken? Dan is deze 3-daagse detox kuur echt wat voor jou. Op de website van Juice Heroes kan je nog meer informatie vinden en de detox kuur bestellen. Wil je maandelijks 3 dagen gaan vasten, neem dan een abonnement met 15% korting.