Absoluut Gezond
Image default
Voeding

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

 

Bij Shakes on Wheels willen we mensen verleiden om te kiezen voor een gezond alternatief. We hebben verschillende smoothiebars te huur die zowel qua uitstraling als qua formaat bij allerlei verschillende evenementen passen. Je kan ons inhuren om op locatie bij jouw bedrijf of evenement te staan en live de lekkerste juices te maken. 

 

Waarom een smoothiebar huren?

Een smoothie bar is de gezonde en unieke eyecatcher op jouw evenement. Wij kleden deze bar helemaal aan met vers fruit en hebben we bartenders die zorgen voor de juiste uitstraling en beleving. Daarnaast hebben wij een uitgebreid smoothiemenu. Onze smoothies bevatten een lekkere combinatie van fruit, groente en verse kruiden. Kies jouw drie favoriete smoothies van ons smoothiemenu en dan komen wij deze vers maken op locatie.

 

Flexibel

Wij hebben voor elke locatie een geschikte smoothiebar. Als je een smoothiebar bij ons wil huren hebben wij van jou alleen een plek om te staan en elektriciteit nodig. De rest regelen wij. Het maken van grote aantallen smoothies in een kleine tijdsperiode is voor onze bartenders geen probleem. Ook piekmomenten tijdens een beurs kunnen wij goed laten verlopen 

 

Wat kan je verwachten?

Bij het huren van een smoothiebar bespreken we eerst uitgebreid je wensen en verwachtingen. Je kan natuurlijk zelf je smoothiebar kiezen en dan gaan we samen het menu samenstellen. Op de dag arriveren wij ongeveer één uur voordat we opengaan voor de gasten. Daarna gaan wij aan de slag met het opbouwen van de smoothiebar. Als we dan opengaan voor de gasten heeft onze bartender het verse fruit al gesneden en kan hij/zij de blenders gaan laten shaken. Na afloop ruimt de bartender alles netjes op en hebben we altijd nog even contact om bij jou te checken of alles naar wens was.  

 

Een smoothie bar is de manier om een gezond alternatief te bieden op jouw evenement. Wil jij nou graag zo’n gezonde eyecatcher voor jouw bedrijf of evenement? Wij hebben bij Shakes on Wheels genoeg mogelijkheden die helemaal bij jouw evenement passen.