Absoluut Gezond
Image default
Voeding

Waarom darmen reinigen via ontslakken?

Wist je dat een goede gezondheid begint bij je darmen? Dit zei Hippocrates vele jaren geleden. Darmen halen de voedingsstoffen uit het eten dat je nuttigt en voeren de afvalstoffen vervolgens weer af. In een ideale situatie zijn je darmen schoon en kunnen ze hun werk goed doen, waardoor je geen last hebt van brandend maagzuur, vermoeidheid, buikpijnen, huidklachten, allergieën en PDS. Wanneer je wel te maken hebt met een of meerdere van de hiervoor genoemde klachten, kan het zo zijn dat er sprake is van een vervuild darmkanaal. Dan is het tijd om te ontgiften. Maar hoe doe je dat, ontgiften? Daar gaan we graag dieper op in.

Darmen reinigen via ontslakken

Wanneer het tijd is om je lichaam te ontgiften, bedoelen we eigenlijk dat het tijd is om je darmen te reinigen. Ontgiften of het doen van een detox houdt simpelweg in dat je allerlei onverteerde voedingsstoffen die in je lichaam achtergebleven zijn en daardoor problemen veroorzaken, verwijdert. Dit kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door het volgen van een sapkuur. Maar heb je weleens overwogen om te kiezen voor een darmreiniging middels ontslakken?

Ontslakkingskuur van een dag

Je kunt naar het buitenland gaan voor een dure behandeling, of ongeveer 10 dagen lang de hele dag groente- en fruitsapjes drinken. Dit is vervelend, neemt meerdere dagen in beslag en voelt gewoon niet prettig. Heb je weleens overwogen om een ontslakkingskuur te kopen, zodat je in een dag kan ontslakken? Deze kuur kost een stuk minder moeite en tijd en werkt echt direct. Gewoon thuis, in je veilige omgeving. Wel zo prettig, toch?

Hoe werkt ontslakken precies?

Maar hoe werkt het reinigen van je darmen via ontslakken precies? Je moet voor darmen reinigen op een dag 10 verschillende zakjes poeder innemen met water. Je begint om 09.00 ‘s morgens met het eerste zakje, en neemt het laatste zakje om 21:00 ‘s avonds. Op deze manier reinigen je darmen binnen 24 uur. Let er wel op dat je de zakjes drinkt in plaats van maaltijden en dat je altijd warm water gebruikt voor het vermengen van het poeder. Let er ook op dat je niet per ongeluk meer dan 10 zakjes nuttigs, mocht je er meer in huis hebben. 10 zakjes is echt het maximum. Je vindt alle belangrijke informatie en meer in de uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Bestellen bij Vegaqura

Benieuwd naar wat een ontslakkingskuur voor effect heeft op de klachten die je ervaart? Neem gerust een kijkje op de website van een van de aanbieders, zoals Vegaqura. Dit bedrijf verkoopt een uniek scala aan enzymen en gefermenteerde probiotische bacteriën die positief bijdragen aan de darmwerking. Neem voor meer informatie gerust contact op.

http://www.vegaqura.nl