Absoluut Gezond
Image default
Beroepen

De diensten van de huisartsenpraktijk B.Schuurman

Bent u op zoek naar een betrouwbare huisarts in Nederhorst den Berg? Dan bent u bij huisartsenpraktijk B.Schuurman aan het juiste adres. Onze praktijk biedt een breed scala aan diensten om uw gezondheid te ondersteunen. U kunt bij ons terecht voor bloedprikken, periodieke controles, verwijzingen naar specialisten en echografieën. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van buikecho’s en hebben we ervaring met het verlenen van zorg in de omgeving van Nederhorst den Berg. Ons professionele team staat klaar om u te helpen met al uw gezondheidsvragen.

Het belang van een vaste huisarts

Het hebben van een vaste huisarts is van groot belang voor uw gezondheid en welzijn. Een huisarts die bekend is met uw medische geschiedenis kan een beter inzicht krijgen in uw situatie en eventuele veranderingen in uw gezondheid opmerken. Daarnaast kan een vaste huisarts verbanden leggen tussen klachten en uw persoonlijke achtergrond en situatie. Dit zorgt ervoor dat u sneller de juiste diagnose krijgt en gerichte behandelingen kunt ontvangen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare huisarts in Duivendrecht, dan kunt u terecht bij onze praktijk. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw gezondheidsvragen.

Het patiëntenportaal en zijn voordelen

Een patiëntenportaal is een handig digitaal platform dat wordt aangeboden door huisartsenpraktijken, waaronder ook de huisartsenpraktijk in Weesp. Via dit beveiligde online portaal kunt u als patiënt toegang krijgen tot verschillende digitale diensten en functionaliteiten. Om in te kunnen loggen op het patiëntenportaal, genaamd MijnGezondheid.net, heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Bij het eerste keer inloggen op MijnGezondheid.net gaat u akkoord met de voorwaarden voor veilige en betrouwbare uitwisseling van gegevens met uw huisartsenpraktijk. Het patiëntenportaal biedt diverse voordelen, zoals het online maken van afspraken, herhaalrecepten aanvragen, labuitslagen bekijken en communiceren met uw huisarts via e-consults. Dit zorgt voor meer gemak en efficiëntie in uw contact met de huisartsenpraktijk.

Openingstijden en spoeddiensten

Bij huisartsenpraktijk B.Schuurman in Nederhorst den Berg hanteren we ruime openingstijden om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk bij ons terecht kunt. We zijn geopend op kantoordagen van 8:00 tot 17:00 uur, met een speciaal avondspreekuur op dinsdag van 18:00 tot 19:30 uur. Deze flexibele openingstijden stellen u in staat om een afspraak te maken die past bij uw drukke schema. Daarnaast begrijpen we dat er soms urgente medische vragen of situaties kunnen ontstaan buiten onze reguliere openingstijden. In dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met de huisartsenpost voor hulp en advies tijdens de avond, nacht of het weekend. U bent dus altijd verzekerd van de benodigde zorg, ook buiten onze normale werktijden.

De rol van lichamelijke activiteiten bij het behouden van een goede gezondheid

Lichamelijke activiteit speelt een essentiële rol bij het behouden van een goede gezondheid, met name voor senioren. Het regelmatig deelnemen aan fysieke activiteiten kan tal van voordelen bieden, waaronder het verminderen van gezondheidsproblemen zoals hart- en vaatziekten, een lager cholesterolgehalte en bloeddruk, sterkere botten en spieren, en het bevorderen van ontspanning en stressvermindering. Een actieve levensstijl is net zo belangrijk als gezond eten en drinken. Door regelmatig te bewegen kunnen senioren hun algehele welzijn verbeteren en hun onafhankelijkheid vergroten. Daarom is het stimuleren van lichamelijke activiteiten onderdeel van onze benadering om de gezondheid van onze patiënten in Weesp te bevorderen.

https://schuurmanhuisarts.praktijkinfo.nl/