Absoluut Gezond
Image default
Fitness

Bedrijfsfitness in Leiden

Introductie bedrijfsfitness in Leiden

Een gezonde en productieve werkomgeving is van groot belang voor werkgevers en werknemers. Een van de manieren om dit te bereiken is door het aanbieden van bedrijfsfitness. Bij bedrijfsfitness worden werknemers gestimuleerd om samen te sporten en gezond te blijven, wat kan bijdragen aan een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Bovendien kan het de werknemers motiveren en versterkt het de teamgeest en onderlinge verhoudingen.

D-Healthy biedt bedrijfsfitness in Leiden en de omliggende regio. Het bedrijf heeft als doel om mensen te helpen een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen. Dit doen ze door verschillende pakketten aan te bieden op het gebied van bedrijfsfitness.

Aanbod van D-Healthy

Bedrijfsfitness bij D-Healthy biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen bedrijven bijvoorbeeld kiezen voor bootcamp, circuittrainingen, personal trainingen en krachttrainingen. Het is ook mogelijk om een programma op maat te laten maken dat aansluit bij de behoeften en doelen van de werknemers!

Het voordeel van bedrijfsfitness is dat werknemers samen kunnen sporten, wat zorgt voor een goede sfeer en teambuilding binnen het bedrijf. Door de gezamenlijke sportactiviteiten kunnen de werknemers elkaar beter leren kennen en kunnen ze elkaar motiveren en stimuleren om gezonder te leven. Dit leidt tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Bij D-Healthy staat persoonlijke aandacht en een positieve benadering centraal. Het team van ervaren en gediplomeerde trainers kan werknemers begeleiden bij het behalen van hun doelen op het gebied van gezondheid en fitheid. Door de persoonlijke benadering is het mogelijk om de trainingen aan te passen aan de individuele behoeften en niveaus van de werknemers. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar eigen tempo trainen en werken aan zijn of haar eigen doelen.

Bedrijfsfitness bij D-Healthy is geschikt voor bedrijven van alle groottes. Er kan gekozen worden voor verschillende pakketten, van een eenmalige training tot een volledig op maat gemaakt programma voor een langere periode. Het is ook mogelijk om bedrijfsfitness te combineren met andere diensten van D-Healthy, zoals voedingsadvies en personal training. Door het combineren van verschillende diensten kunnen werknemers nog betere resultaten behalen op het gebied van gezondheid en fitheid, geen uitdaging is te groot!

Bedrijfsfitness op eigen locatie

D-Healthy biedt bedrijfsfitness aan op verschillende locaties in Leiden en de omliggende regio. Hierdoor is er altijd wel een locatie in de buurt waar werknemers kunnen sporten. Het is ook mogelijk om de bedrijfsfitness op locatie bij het bedrijf te organiseren. Hierdoor kunnen werknemers zonder veel tijdverlies sporten, en hoeven ze niet na het werk nog naar een andere locatie te reizen.

Kortom, bedrijfsfitness bij D-Healthy is een uitstekende manier om de gezondheid en het welzijn van werknemers te verbeteren. Het biedt niet alleen de voordelen van gezamenlijk sporten, maar ook de voordelen van persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte programma’s. Door bedrijfsfitness aan te bieden bij D-Healthy, kunnen werkgevers hun werknemers stimuleren om een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen, wat leidt tot een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim en een betere teamgeest!

 

https://d-healthy.nl/bedrijfsfitness-in-leiden/