Absoluut Gezond
Image default
Volksgezondheid en veiligheid

Tassen die jou een boost geven

Tassen die jou een boost geven 

Of je nu naar school gaat of naar het werk, dat doe je nooit zonder tas. Ook een feestje vraagt om een passende tas. Een tas waar je blij van wordt en die je met flair kunt dragen. Passend bij je outfit, comfortabel en functioneel. Dat is nogal wat. Bestaat zo’n tas eigenlijk wel? 

Zeker wel. Er zijn niet voor niets zoveel tassen. Het is belangrijk dat je een persoonlijke keuze kunt maken uit al die tassen die qua vormgeving, materiaal, kleur en dessin van elkaar verschillen. Om een juiste keuze te kunnen maken ga je al die aspecten langs en kiest dan de tas die jou het meeste aanspreekt. Passend bij de gelegenheid waarvoor je deze gaat gebruiken. 

Het is belangrijk dat de tas niet alleen functioneel is, maar zo bij jouw uitstraling past dat de tas je een boost geeft. Dat je je er goed bij voelt, zelfverzekerd en ontspannen. Net zoals je dat doet met je kleding eigenlijk. Ook daarbij ga je niet over één nacht ijs en kies je bewust. Dat doe je ook met een tas. Een tas is daarom een serieus mode-accessoire te noemen. Nooit meer de deur uit zonder. 

Vegan schooltas

Eén van die belangrijke tassen is de schooltas, bijvoorbeeld van het zogenoemde vegan leer. Zo’n tas is helemaal van deze tijd. Dat een tas vegan is herken je ook wel bij de beschrijvingen van tassen met de afkorting PU, oftewel polyUrethaan. Oersterk en duurzaam. Een tassenmerk als Matt & Nat biedt een scala aan tassen die van dit materiaal zijn gemaakt. Live Beautifully is hun motto. Daar word je toch blij van! En dat is tegelijkertijd een boost voor je gezondheid. Het geeft een goed gevoel en je bent ervan verzekerd dat de tas geproduceerd is zonder dierlijke materialen. 

Leren Cowboysbag

Ben je fan van tassen van leer, dan is een Cowboysbag tas altijd een goede keuze. Een aantal van hun tassen kan zich inmiddels onder de klassiekers scharen. The Bag van Cowboysbag is zo’n iconische tas, een evergreen. Je kent hem wel; de comfortabele leren hand- en schoudertas met de twee vakken voorop. Deze tas staat werkelijk iedereen. Je kunt dit exemplaar dagelijks dragen naar welke gelegenheid dan ook maar. Heerlijk comfortabel en altijd stijlvol. En je weet; als je er goed uitziet, voelt dat goed. Dat is wat je wilt. 

Stijlvolle clutch

Een tas die je bij speciale gelegenheden draagt is onder meer de clutch. Een kleine handzame tas waar net voldoende inpast voor tijdens een spetterende party. Denk aan een lipstick, bankpasje en je smartphone. Sommige clutches zijn voorzien van een schouderband of ketting, andere draag je louter in de hand. Zo’n tasje stem je qua kleur en vormgeving af op je avondjurk, jumpsuit, jeans of dameskostuum. Zo zie je eruit als om door een ringetje te halen en zijn alle ogen op jou gericht. Was je nog niet zo zelfverzekerd dan ben je het die avond wel! Goed voor je eigenwaarde. Show, don’t tell!