Absoluut Gezond
Image default
Diensten

Massage creme

Er zijn veel smeermiddelen die massagetherapeuten kunnen gebruiken, zoals massage creme, oliën, lotions. Massage cremes worden gebruikt om ongemak tijdens de massage te voorkomen, omdat wrijven over de huid wrijving kan veroorzaken. Massagecrème is een aangename manier om de massage te helpen stromen zonder enig ongemak. De meeste Massage cremes bevatten ingrediënten die goed zijn voor de huid en ook helpen deze te hydrateren. Massage creme heeft verschillende voordelen: sommige deelt het met andere massage smeermiddelen en andere onderscheidt het van hen. Hieronder worden enkele van de eigenschappen en de vele voordelen van massage creme beschreven.

Gemakkelijkheid

Ten eerst glijdt het makkelijk. Een droge massage kan onaangenaam en ronduit pijnlijk zijn. Massage crème werkt als een glijmiddel en laat de hand van de massagetherapeut moeiteloos over de huid van de cliënt glijden. Het mooie van massage crème is dat je kunt kiezen voor verschillende wrijving niveaus: een crème met meer wrijving en een crème met minder wrijving. Ook hoeft het niet zo vaak opnieuw te worden aangebracht: vanwege de dikkere consistentie doet massagecrème het doorgaans met minder applicatie in vergelijking met massageolie en massagelotion. U bespaart niet alleen tijd, u bespaart ook geld omdat u minder producten hoeft aan te schaffen.

Vochtinbrengend zonder vlekken

Wanneer massage creme op de huid wordt aangebracht, werken de massage crèmes als een beschermende barrière die vocht in de huid houdt in plaats van het te laten verdampen. Dit is belangrijk, vooral in de wintermaanden, wanneer de huid de neiging heeft droog en schilferig te zijn. U kunt ook massagecrème kopen die extra hydraterende eigenschappen heeft om de uitgedroogde huid te behandelen. Een ander voordeel is dat het niet vlekt. U hoeft die lakens en handdoeken niet weg te gooien als ze in contact komen met massagecrème. Massagecrème maakt geen vlekken op stoffen zoals oliën dat gewoonlijk doen.