Absoluut Gezond
Image default
Fitness

Lavenus verandert de sportkleding industrie

Lavenus verandert de sportkleding industrie en is een speler die niet meer valt te ontkennen. De sportkleding van Lavenus bevat de allerbeste en nieuwste technologie op het gebied van sportkleding.

Modieus, comfort en praktisch

De sportkleding van Lavenus is op de eerste plaats heel modieus. Er is gekozen voor de meest trendy ontwerpen en stijlen zodat jij er op je best uitziet tijdens je workout. De sportkleding van Lavenus zit heel comfortabel. De kleding wordt van de beste materialen gemaakt en voelt fijn aan de huid. De sportkleding is ontworpen om het meest praktisch te zijn, zoals leggings met een zak voor je telefoon en sportbroekjes waar je in kan fietsen en zwemmen.

Quick dry en micro mesh stof

Met de sportkleding van Lavenus hoef je nooit bang te zijn dat je kleding onder de zweetplekken zit die je er lastig uit kan wassen. De sportkleding van Lavenus is quick dry. Tijdens het sporten droogt de kleding snel op. Door de micro mesh stof is de kleding heel ademend en heeft het een fijne en zachte pasvorm.

Houdt het lichaam op 37,5 graden

De sportkleding van Lavenus houdt jouw lichaam altijd op 37,5 graden. Doordat jouw lichaam altijd op de juiste temperatuur wordt gehouden wordt je nooit te warm en de isolatie van spieren en vet wordt op het juiste peil gehouden.

Glow in the dark

Soms wil je liever laat in de avond of nacht of vroeg in de ochtend een paar uurtjes buiten sporten. Het is nu mogelijk om dit geheel veilig te doen met de glow in the dark sportkleding van Lavenus. Je bent nu altijd zichtbaar in het donker terwijl je aan het sporten bent en hoeft je niet meer druk te maken over ongelukken.

Optimale bewegingsvrijheid

Met de sportkleding van Lavenus geniet je altijd van optimale bewegingsvrijheid. De kledingstukken zijn namelijk op zo’n manier ontworpen dat jouw lichaam perfect kan bewegen. 

Ben jij nu overtuigd van de vele voordelen die de sportkleding van Lavenus jou kan bieden? Bekijk dan de website van Lavenus eens voor de nieuwste ontwerpen.

https://lavenus.com/