Absoluut Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Onzekerheid over kleine borsten

Een goede borstvergroting kan een waardevolle verandering zijn voor veel vrouwen die zich onzeker voelen over hun borsten. Wanneer je als vrouw toch een kleinere cupmaat hebt dan je eigenlijk zou willen kan je dit toch een enorm gevoel van onzekerheid brengen. Want ook al zijn borsten kort gezegd alleen maar een lichaamsdeel voor ons vrouwen zit er toch een gevoel achter. In dit artikel gaan we er dieper in op wat dat gevoel kan betekenen en wat je er ook aan kan doen om het voor jezelf te veranderen.

Wat betekent dit voor vrouwen

Borsten zijn een lichaamsdeel waar je als vrouw toch steeds veranderende relatie mee hebt. Je bent aan het puberen en opeens groeien daar twee bobbels. Wat zijn dit en waarom groeit dit hier? Daarna begin je eraan te wennen en in een later stadium van je leven kom je toch tot het gevoel dat het je een zeker gevoel van vrouwelijkheid geeft. Als dit dan toch niet de hoeveelheid is dat je liever had gehad kan dit zorgen voor een onzeker gevoel. Net zoals onzekerheid in het algemeen kan ook deze onzekerheid een grote impact op je leven. Op jezelf genoeg voelen en dat is niet fijn. Daarom is het toch fijner om te denken in oplossingen hoe je het beste mee om kan gaan. Ook als dat voor jou een borstvergroting betekent.

Jezelf vrouw genoeg voelen

Onzekerheid is in kern een overtuiging over jezelf wat niet waar is. Jij hebt in je leven een opmerking of situatie meegemaakt waarin de buitenwereld jou het gevoel gaf dat je niet voldoet aan een bepaald beeld. In het vervolg kan het dus zo gebeuren dat er daarna meerdere situaties voorkomen waarin deze overtuiging alleen maar sterker wordt voor jou. Het is voor jou dus eigenlijk belangrijk om deze overtuiging af te breken, maar dat gebeurd niet overnight. Daarom kan  jezelf toch dat extra steuntje in de rug te geven met een borstvergroting je misschien net die extra boost geven aan je zelfvertrouwen.