Absoluut Gezond
Image default
Schoonheid

Zo krijg je op natuurlijke wijze een mooie en egale huid

Je kent ze vast wel, van die modellen die altijd een ‘flawless skin’ lijken te hebben en die je werkelijk nooit met een rimpeltje of pukkeltje ziet rondlopen. Hoe doen ze dat? En niet geheel onbelangrijk: hoe zorg jij ervoor dat je net zo’n mooie en egale huid krijgt zonder al te veel cosmetica en huidverzorgingsproducten te gebruiken? Met een verzorgende huidolie op van een bekend merk als Abysk Skincare zijn die vragen verleden tijd!

Huidverzorging op basis van Abessijnse oliën, hoe werkt dat precies?

Abysk is een huidverzorgingsmerk wat zich richt op natuurlijke verzorging van de huid, waarbij gebruik wordt gemaakt van Abessijnse olie. Vraag je je nu af wat Abessijne olie is, dan moet je zeker verder lezen want dit is een olie die veel voordelige eigenschappen voor de huid heeft. Wil je dus een product kopen wat ervoor zorgt dat jouw huid gaat stralen én wat op natuurlijke basis gemaakt is, dan is een olieproduct van Abessijne olie zeker iets voor jou. De olie wordt koud geperst, wat wil zeggen dat de zaden waaruit deze olie komt (Crambe Abyssinica) niet verhit worden voor persing. Dit zorgt ervoor dat de positieve eigenschappen van deze olie volledig behouden blijven. De olie zelf is licht en trekt snel in de huid en het haar, waardoor je niet met een vettig laagje blijft zitten na gebruik. De huidverzorgingsproducten van Abysk zijn allemaal gemaakt op basis van Abessijnse olie en bevatten geen parabenen, parfum of andere overbodige ingrediënten. Hierdoor houd je een ‘clean’ product over, wat alleen datgene bevat wat de huid écht nodig heeft: verzorgende en voedende ingrediënten die jouw huid een boost geven.

Hoe gebruik je producten op oliebasis?

Olie is van nature vettig en wat dikker van substantie dan bijvoorbeeld crèmes op waterbasis. Doordat Abessijnse oliën heel licht zijn, kun je deze echter makkelijk aanbrengen op de huid en hoef je slechts een tot twee keer per dag deze producten te gebruiken. Breng bijvoorbeeld ‘s ochtends slechts een kleine hoeveelheid van deze olie aan op je gezicht, zodat de voedende ingrediënten goed in kunnen trekken gedurende de dag. aan het einde van de dag gebruik je een gezichtsreiniger op basis van deze olie om je make-up en andere onzuiverheden te verwijderen. Je kunt je gezicht vervolgens insmeren met een verzorgende olie voor de nacht, zodat de olie ook ‘s avonds zijn werk kan doen. Het resultaat? Een verzorgde en gehydrateerde huid die vrij is van onzuiverheden! 

 

Vind je deze verzorgende olie nou prettig in gebruik? Dan kun je jouw dagelijkse verzorgingsroutine natuurlijk ook uitbreiden met aanvullende producten met Abessijnse olie zoals een liproller of verzorgende balsem.

 

https://abysk.nl/