Absoluut Gezond
Image default
Voeding

Nieuwe voetbal materialen nodig? Scoor ze bij Soccer Concepts!

Nieuwe voetbal materialen nodig? Scoor ze bij Soccer Concepts! 

Op een dag loop je de voetbalvelden op en kan je er eigenlijk niet meer omheen; het doel op veld drie is toch net iets té versleten; een weekend met mooie voetbal potten zal hij nog wel overleven, maar aan vervanging toe is hij zeker… Wanneer je als coach, voetbaltrainer of clubhulp je handen uit de mouwen steekt om de voetbalvereniging tot in de puntjes te verzorgen, zal je er zo nu en dan aan moeten geloven; van tijd tot tijd dienen er nieuwe trainings- of voetbal materialen aangeschaft te worden. Jouw (sh)oplossing? SoccerConcepts natuurlijk! We vertellen je graag waarom jij vandaag nog jouw voetbalclub in een nieuw jasje moet steken met de materialen van Soccer Concepts; lees snel met ons mee! 

 

Wat is Soccer Concepts?

Soccer Concepts is meer dan tien jaar geleden opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare trainingsmaterialen. De producten die het bedrijf aanbiedt worden geproduceerd door betrouwbare leveranciers en daarnaast laat Soccer Concepts ook producten produceren onder hun eigen label, waar de nadruk ligt op functionaliteit, kwaliteit en natuurlijk gebruiksgemak. Alle producten worden handmatig getest, waardoor Soccer Concepts weet wat ze leveren en de koper uiteraard weet waar hij of zij aan toe is! Bij het bedrijf vind je voornamelijk voetbal materialen, maar ook voor andere (bal)sporten als hockey en handbal kan je op de website terecht! 

 

De keuze is reuze! 

Wanneer je door de website van Soccer Concepts scrollt zal het je al snel opvallen; het assortiment is gigantisch. Fijn, want zo kan er aan ieder facet van de voetbalsport worden gedacht! Of je nou een voetbaltrainer bent en baat hebt bij een stopwatch, trainer-coach tas case, horloge of spelers magneten, de coach van je zoons of dochters voetbalelftal bent en graag voorbereidingen treft met een coachmap, of op zoek bent naar nieuwe voetbalkleding voor binnen jouw club! Bij Soccer Concepts vind je geheid naar waar je op zoek bent, dus sla snel je slag! 

 

Voordelig shoppen

Bij Soccer Concepts hoef je niet bang te zijn dat je te veel geld kwijt bent aan het refreshen van trainingsmaterialen; het aanbod van de website is allerscherpst geprijsd. Daarnaast neemt de website faire verzendkosten in acht; bij Soccer Concepts betaal je alleen de verzendkosten die het bedrijf zelf ook dient te betalen aan de vervoerder. Geen commissies, geen poespas dus! Sterker nog, vanaf een minimale bestelwaarde van €75,- betaal je überhaupt geen verzendkosten, komt dat nog eens mooi uit! 

 

https://www.soccerconcepts.nl/