Absoluut Gezond
Image default
Voeding

Smoothies op je werk

Smoothies op je werk

 

Je collega’s verassen met een gezond tussendoortje? Een Smoothie is het ideale idee! Trakteer je collega’s op een heerlijke en gezonde smoothie. Bij Smoothies op je Werk zorgen we ervoor dat jij en je collega’s kunnen genieten van lekkere en gezonde smoothies. Bestel gemakkelijk een box die bij jou past en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk gekoeld wordt geleverd. Heel makkelijk dus!

 

De smoothies worden helemaal zelf door Smoothies op je werk gemaakt. De smoothies bestaan uit lekkere combinaties fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods. De smaak is heel belangrijk, het moet natuurlijk wel lekker zijn, maar we letten naast smaak ook op de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten. Ons doel is om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak bij elkaar in een flesje te stoppen. Geen extra toevoegingen, alleen groente en fruit. Heel gezond dus! 

 

Het bestellen van de smoothiebox kan gemakkelijk via de shop op de Smoothies op je Werk website. Je kunt dan kiezen uit verschillende pakketten van 6, 8, 30 of 60 gezonde smoothies. Zodra de bestelling binnen is wordt er meteen aan gewerkt. Op maandag – donderdag voor 14:00 besteld, die volgende dag gekoeld bezorgd. Heb je meer smoothies nodig? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op. 

 

De smoothies worden gekoeld bezorgd in PET flesjes en tempex boxen en koeltasjes. Laat eenmalig of wekelijks/ maandelijks een box bezorgen met de lekkere gekoelde smoothies. Wil je graag de smoothies hebben op een evenement? Laat het ons weten en dan regelen we samen dat ook op jouw evenement gasten kunnen genieten van deze gezonde en heerlijke smoothies. 

 

Naast smaak en gezondheidsvoordelen letten we bij Smoothies op je Werk er ook op dat we zo’n klein mogelijke ecologische afdruk creëren bij het maken van de smoothieboxen. We werken daarom het liefst met lokale- en seizoensproducten en reststomen van afgekeurd fruit en groente. Een groot deel van ons geproduceerd voedsel wordt weggegooid. Vooral groente en fruit worden vaker weggegooid. Hebben fruit of groente niet de nodige kwaliteitsnormen voor een supermarkt, dan worden ze weggegooid. Bij het maken van smoothies hoeft het fruit er echt niet mooi uit te zien. Daarnaast willen we voedselverspilling tot een nul reduceren en leveren we onze smoothies in recycled PET flesjes. 

 

De smoothies zijn 3 dagen te bewaren in de koelkast en een maand in de vriezer. Schud ze dan nog even voor gebruik en geniet samen met je collega’s van de heerlijke smoothies. Lijkt dit het ideale alternatief voor jouw en je collega’s? Neem dan zeker contact met ons op. Binnen de kortste keren heb je dan smoothies op je werk.