Absoluut Gezond
Image default
Fitness

De leukste cadeau-ideeën voor sportliefhebbers

Sport is een passie apart en dat betekent dat je voor een geliefde, vriend of familielid die geïnteresseerd is in sporten ook de juiste cadeaus moet zoeken. Niet bepaald gemakkelijk, omdat er tegenwoordig wel héél wat mogelijkheden bestaan.

 

Toch kan je de zoektocht naar een sportief cadeau voor hem of haar gemakkelijker maken als je onderstaande tips gebruikt. Lees gauw verder voor meer inspiratie!

 

3 cadeau-ideeën voor sportliefhebbers die je écht moet overwegen

 

1. Een activity tracker

Een van de beste cadeaus die je kunt kopen voor een sportieve vriend of partner is een activity tracker. Dit is eigenlijk een elektronisch apparaatje dat het mogelijk maakt om allerhande gegevens in verband met sportprestaties en fitnessniveau te controleren én bij te houden. Denk maar aan de hartslag tijdens het sporten, het aantal verbande calorieën en nog veel meer.

 

Het voordeel? Je vindt online én offline ongelofelijk veel verschillende soorten activity trackers. Van eenvoudige modellen die enkel de hartslag weergeven tot complexe gadgets met wel tien verschillende functies, alles kan. Eén ding is zeker: sportievelingen zijn gek van zo’n geschenk!

 

2. Een sportabonnement

Zoek je een leuk cadeautje voor een vriend of vriendin die nog maar nét is begonnen met sporten en wil je hem of haar een duwtje in de rug geven? Dan is een sportabonnement misschien een goed idee. Als de persoon in kwestie nog twijfelt om regelmatig te sporten omdat zo’n abonnement nogal wat geld kost, kan jij daar als gulle weldoener zeker iets aan doen.

 

Je kan ervoor kiezen om een compleet abonnement te kopen bij een sportschool of een keten maar het is natuurlijk ook mogelijk om een kortingsbon als geschenk te geven. Zo weegt de kost van een abonnement voor de gelukkige ontvanger toch al iets minder door en is de knoop sneller doorgehakt.

 

3. Kortingscodes op sportaccessoires

Ten slotte loont het de moeite om op zoek te gaan naar kortingscodes en cadeaubonnen voor sportsupplementen en andere sport-gerelateerde benodigdheden en accessoires. Tegenwoordig bestaan er heel wat online sportwinkels voor gewichten, supplementen zoals eiwitpoeders en energierepen, sportriemen, sportkledij en nog veel meer. Als het gaat om een bekende of grote aanbieder, heb je waarschijnlijk ook de mogelijkheid om een kortingsbon aan te kopen.

 

Dit is vooral handig omdat fanatieke sporters van hun sport een levensstijl willen maken en zonder de juiste accessoires of tools is dat onmogelijk. Door een kortingsbon als cadeau te geven, help je de ontvanger van je geschenk op weg om aan zijn of haar gezondheid en fitness te werken.

 

Het beste cadeau voor hem of haar? Zo vind je het

Hoewel het aanbod aan sportcadeaus tegenwoordig zo goed als onuitputtelijk is, maakt dat de zoektocht naar een origineel geschenk niet bepaald gemakkelijker. Wil je het beste geschenk vinden voor hem of haar? Houd dan vooral rekening met het soort sport dat hij of zij doet.

 

Een hardloper is bijvoorbeeld niet veel met een riem om méér gewicht te heffen. Aan de andere kant doe je een basketballende vriend waarschijnlijk geen plezier met een outfit voor wielrenners. Maak je geschenk dus écht persoonlijk en gegarandeerd is de ontvanger in de wolken!

https://bongo.be/nl