Absoluut Gezond
Image default
Schoonheid

Welke producten kun je vinden bij een nagelgroothandel?

Als nagelstyliste koop je je producten natuurlijk niet in een doorsneewinkel. Jouw nagelstudio moet producten hebben met een hoogwaardige kwaliteit. Waar je deze wel kan vinden? Een nagelgroothandel! Maar wat verkopen ze daar nu eigenlijk precies? Wij vertellen het je in deze blog.

 

Nagellamp

Ken jij een nagelstudio die geen nagellamp heeft? Nee, ik ook niet. En dat weet elke nagelgroothandel natuurlijk ook. Bij een nagelgroothandel is het assortiment groter dan bij normale verzorgingswinkels. Tevens is de kwaliteit hoger, waardoor je klanten blij zijn dat jij je producten gekocht hebt bij een nagelgroothandel.

 

Nagellak

Natuurlijk kan nagellak niet ontbreken bij een nagelgroothandel. De meeste nagelgroothandels verkopen de volgende soorten nagellak / gel:
– Nagelgel
– Acryl
– Polygel
– Soft Gel
– Gellak

 

Vijlen

Nadat de nagels voorzien zijn van lak, dienen ze bijgewerkt te worden met een vijl. Ook deze vind je bij een nagelgroothandel.

 

Removers / aceton

Om de nagels opnieuw te lakken, moeten eerst de restanten van oude nagellak of gel worden verwijderd. Dit kan door middel van aceton of nagellak removers die je kan vinden bij nagelgroothandels.

 

Barbicide

Dit product is normaalgesproken lastiger te verkrijgen, maar bij de nagelgroothandel is het wel te vinden. Welke vormen van barbicide nagelgroothandels verkopen? Wij vertellen het je:
– Dompelflacons
– Reinigingsspray
– Desinfectie concentraat

 

Overige

Als je dacht dat we er al waren heb je het mis. Nagelgroothandels gaan verder dan alleen producten voor nagels. Nagelstudio’s zijn vaak uitgebreider en daar spelen ze op in. Denk aan pedicures of zaken waar ze ook je make-up doen. Daarom verkopen ze bij nagelgroothandel ook producten zoals lotions, olie en wimperextensions.

Weet jij als nagelstyliste met een nagelstudio nog steeds niet waar je je producten moet bestellen? Kies voor een nagelgroothandel! Alle producten van de hoogste kwaliteit bij één partij. Wat wil je nog meer?

https://www.nailbar.nl/